WHO IS KEVIN

Als 7 jarig jochie al gefascineerd door de bewegingen die hij zag in martial art films, en tekenfilms.
Als droom om ooit alle traptechnieken stoottechnieken, saltos en sprongen te kunnen uitvoeren net zoals zijn helden uit de films dat deden.

Vastberaden ging hij aan de slag in de huiskamer, op school , op straat of in de tuin met het oefenen wat hij had gezien op televisie. Al snel bleek dat hij meer nodig had dan zijn eigen training en dus werd hij op zijn eerste vechtsport gedaan.

´´Taekwondo´

 

Taekwondo doet hij nu ruim 20 jaar, en heeft hem mede ontwikkelt, zowel als sporter , en als trainer, als mens.

 

Door de jaren heen is kevin actief geweest, als sporter en als coach en trainer met deze sport. In verschillende onderdelen zoals, sparren, freestyle, het geven van demos , workshops, gasttrainingen, het coachen van sporters jeugd en volwassenen. In 2013 heeft hij een trainers opleiding afgerond bij de Taekwondo Bond Nederland. En is al jaren in het bezit van de zwarte band.

tot de dag van vandaag is Kevin beoefenaar van deze  Martial art. Xtreme Martial Arts, in het Kort XMA  is sinds 2008 een grote  passie voor Kevin geworden naast zijn huidige Taekwondo training. XMA ook wel bekend als ( Martial arts Tricking)  is een sport waarbij het doel is om de technieken zo spectacul;air mogelijk uittevoeren. Denk hierbij aan saltos en schroeven waar traptechnieken worden geïntegreerd.

Mede door de opkomst van YouTube  is deze ‘sport’ steeds populairder aan het worden, en nog sterk in ontwikkeling. Verder is kevin groot liefhebber van beweging in het algemeen, de trainingen die je bij Kevin Eijs Sports ervaart zijn geeinspireerd door de bewegings vormen die hij heeft beoefend door de jaren heen . In combinatie met de didactiek die hij zowel door zijn opleidingen als de ervaring die hij heeft als groepsles trainer is het streven van kevin om steeds vernieuwend te zijn en mensen hun persoonlijke doel te laten behalen.

 

Hieronder een kleine opsomming van de trainingen waar hij zich in heeft verdiept en nog steeds beoefend;

 

Taekwondo

Xtreme Martial Arts  (Martial arts Tricking)

Kick/thaiboksen

Parkour/ freerunning

Stuntfighting, filmmaker, choreograaf

Boksen

Turnen

Calisthenics

Hardlopen

Voetbal

Basketbal

Schaatsen

Bodypump

Bodybalance

Bodycombat

HIT / Grid

Bootcamp

Animalistic movement